Категорії Інформація
Каси Додати подію
МАЧЕТЕ 2 квитки по 690 грн купуй за 1000 грн
08 березня 2022

МАЧЕТЕ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

«Мачете» у Києві!

ОСОБИ ДО 16-ТИ РОКІВ МОЖУТЬ ВІДВІДУВАТИ КОНЦЕРТИ ВИКЛЮЧНО У СУПРОВІДІ ДОРОСЛИХ.

8 березня 2022 року, у день прекрасного весняного свята, Stereo Plaza (Стереоплаза) запрошує на виступ найбільш загадкового українського гурту «Мачете» у Києві. На вас чекає особлива шоу-програма «Singularis», що складається з найкращих хітів бенду та композицій з нового однойменного студійника. МАЧЕТЕ - одна з найбільш самобутніх і унікальних команд сучасності, адже їхній альтернативний рок ще більш альтернативний, ніж зазвичай. Їх трансцендентна музика будить у слухачеві потяг до дослідження себе, саморозвитку та нового розуміння. Лідер колективу Ярослав Малий вважає, що ми можемо самі відчути неймовірну гармонію навколишнього світу та сприяти їй.

Концерт «Singularis»

«Новий альбом «Мачете», як і нова програма, називається «Сингуляріс». У нашому випадку це слово означає бажання злитися з нескінченністю. Зовні до нас приходить величезна кількість енергії, яка підтримує наше життя. Ми вкладаємо цю енергію у наші справи, стосунки, повсякденні турботи. А хтось витрачає її на війни, на конфлікти… Ми вважаємо, якщо віддавати енергію назад у нескінченність з відчуттям любові до того, що нам дає силу жити та творити, це змінює світ на краще. Наші концерти будуть присвячені саме цій темі. У новій програмі будуть і запитання, і відповіді».

Фронтмен групи особливо наголошує, що неможливо розмірковувати про сингулярність, якщо не розглянути також важливу для кожного тему щастя. Адже злиття з Космосом це те, що здатне принести нам це почуття в безмежних обсягах. Разом з аудиторією колектив МАЧЕТЕ спробує зрозуміти, як потрібно проживати життя, щоб сприяти гармонії, не витрачати енергію Всесвіту на нісенітницю та створювати світ таким, яким ми хочемо його бачити. Нам обіцяють заряд позитивної енергії, руйнування звичних стереотипів, потік любові та світла у наші серця та назад. Що може бути краще, ніж потужний взаємообмін думок та емоцій із музикантами гурту на живому виступі?! Приходьте самі та розділіть цю енергію зі своєю половинкою!

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт гурту «Мачете» у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше яскравих та святкових концертів в афіші Києва можна знайти у стрічці нашого порталу.

Що подарувати коханій на Восьме березня у Києві? Вечір із живим виступом «Мачете»!

  1. Альтернатива для щасливих людей
  2. Хіти та презентація нового альбому
  3. Чудова нагода поділитися світлом

Пісні МАЧЕТЕ:

  • Нежность
  • Ныряй без остатка
  • Никуда не смыться
  • Выхожу из системы
  • Лови момент
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код