Категории Информация
Кассы Добавить событие
Онлайн концерт: Мендельсон-Бартольди. Киевский камерный оркестр
18 августа 2021

Онлайн концерт: Мендельсон-Бартольди. Киевский камерный оркестр

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Онлайн-трансляция

О событии

18 серпня у Національній філармонії України у рамках фестивалю оркестрової музики «Літні музичні промені» у виконанні Київського камерного оркестру під орудою головної диригентки Наталії Пономарчук звучатиме музика Фелікса Мендельсона-Бартольді.
Окрім двох симфоній – 2 та 10, можна буде почути й легендарний Скрипковий концерт, який створено Мендельсоном 1844-го. У ньому композитор продовжив бетховенські традиції та додав романтичної поезії. Краса та виразність всіх деталей інструментальної партії поєднуються із класичною строгістю форми. Цей Скрипковий концерт – один із найкращих симфонічних творів Мендельсона та не поступається знаменитим концертам для скрипки Людвіга ван Бетховена, Петра Чайковського чи Йоганнеса Брамса. Цього разу сольну партію виконає скрипаль Віктор Іванов.
Програма концерту:
Ф. Мендельсон-Бартольді. Концерт для скрипки з оркестром ре мінор,
Ф. Мендельсон-Бартольді. Симфонія № 10 для струнних сі мінор,
Ф. Мендельсон-Бартольді. Симфонія № 2 для струнних ре мажор
Під час концерту відбудеться онлайн трансляція наживо. Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 18 серпня. Початок о 19:00.
Про доступ до онлайн трансляцій концертів.
Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:
1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.
2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.
3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].
4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.
5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.
6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.
Предварительный заказ
Заявка на промо-код